ЖИВОСЛАВ-ЖИКА СТОЈАНОВИЌ во Виница PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Понеделник, 14 Февруари 2011 21:10

Ве поканувам на  тричасовно пчеларско дружење
Повод:
ЖИВОСЛАВ-ЖИКА СТОЈАНОВИЌ во Виница

Пчеларското здружение Матица-Виница на 27.02.2011 година со почеток од 16 часот во Кино салата (веднаш до градскиот пазар) организира пчеларско предавање на следните теми:
1. Технологија на пчеларење со ЛР кошници;
2. Роење, појава и спречување.
Предавач ќе биде г-дин Живослав Стојанович од Суботица.
Влезницата ќе биде 100 ден.
Повеќе информации
на www.matica.mk

и кај Претседателот на здружението Марјанчо Дончев на тел.070 385-765

Последна промена на Четврток, 03 Март 2011 19:00
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):