МНОГУ ИЗУМРЕНИ ПЧЕЛНИ СЕМЕЈСТВА ВО КРИВОПАЛАНЕЧКО
Ниво на корисникот: / 4
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 26 Февруари 2011 21:41
ГОЛЕМ БРОЈ НА ПЧЕЛНИ СЕМЕЈСТВА ВО НАШИОТ РЕГИОН СЕ ИЗУМРЕНИ ТОЧНИОТ БРОЈ НЕ СЕ ЗНАЕ.СО ТАА ЦЕЛ СЕГА НА 03 03 2011 ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАШЕТО ЗДРУЗЕНИЕ КЕ СЕ ОДРЖИ ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМА БОЛЕСТИ КАЈ ПЧЕЛИТЕ. ЗА ПРЕДАВАЧ Е АНГАЖИРАН Г-ДИН МИШО ХРИСТОВ
 
Ова е коментар на "Непозната болест"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):