Литература
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 22 Март 2011 11:50
Докле год г. Брстина не изда стручну књигу о технологији пчеларења "Родном Војом" дотле ће бити недоумица и нагађања. Не може се промовисати нова кошница ако не знамо како се њоме пчелари. Поздрав.
 
Ова е коментар на "Родна Воја"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):