Пчеларскиот саем во Каменово PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Среда, 23 Март 2011 18:19
Во тек е пријавуванје за посета на Пчеларскиот саем во Каменово кој ке се одржи на 2 и 3 април. Цената е 1500 денари. Заинтереситаните да се пријават за да може да се планира активноста.
Последна промена на Понеделник, 04 Април 2011 19:21
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):