ДЕНОВИ НА МЕДОТ 2001 ВО КОЧАНИ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Недела, 23 Октомври 2011 19:14

ОД 21.10 до 23.10.2011 во Градскоиот Парк - Кочани во соработка со Федерација на фармери на РМ и пчеларското здружение ,,Матца,,- Кочани беа организирани  ДЕНОВИ НА МЕДОТ 2011 Кочани  линк за фото репортажа.

Имав прилика заедно со  пчеларите од Крива Паланка и претседателот Стоилко да ја посетам манифестацијата . Им благодарам за обезбедениот превоз до Кочани. Манифестацијата беше добро организирана и имаше излагачи од повеке градови од Македонија . Најголемиот број од излагачите беа пчелари кои нудеа производи од Пчели и нивни мешавини.Но можеше да се купат и оксална киселина ,мреавја киселина,хранилки за пчели бежалки,пластични ханеманови решетки,вештачки маточни основи,мрежи за собирање прополис кафези за матици ..

Последна промена на Недела, 04 Декември 2011 21:19
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):