2 . K S C W течност
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 17 Јануари 2012 03:01
K S C W може да се даде превентива на пчели без ограничување, мед останува чисто и природно, без присуство на антибиотици и антифунгални лекови, кои се штетни за здравјето на човекот. Многу патогени бактерии (Bacillus ларви - причина за "Американска трулеж, Streptococcus Pluton - причина на " Европската трулеж " и други) се чувствителни на присуството на позитивно наелектризираните K S C W течност е моќнo средство во спречувањето на вирусни, бактериски и габични заболувања на пчелни ларви и возрасна пчели. продолжува
 
Ова е коментар на "Пчелар.мк"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):