3 . K S C W течност
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 17 Јануари 2012 03:07
И експериментални податоци се собрани врз основа на интервјуа со одгледувачи на пчели, кои се експериментално се применува KSCW течност на нивните пчели. Нема сомнение дека сите професионални пчелари да се дополнат со лично искуство на K S C W течност и иновации. Важно е дека примената на овој производ е безопасен за пчели и нивните ларви, а тоа е многу ефикасна во спречување на бактериски, габични и вирусни болести на пчелите. продолжува
 
Ова е коментар на "Пчелар.мк"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):