5 . K S C W течност
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 17 Јануари 2012 03:12
Во текот на топли и суви денови безпашни ( на пролет и летен период) KSCW течност се става во чиста, стерилно шише спреј/како прашина/се прска на 3-5 рамки со пчели и пчели во кошница. Ова постапка на К S C W течност значително ќе се намали смртноста на пчелите, ќе се зголеми приносот на мед и матичен млеч. Медот нема да содржи антибиотици и антифунгални, тој ќе биде еколошки чист.Ако има упорни инфекции и зголемување на проблеми со вирусни, бактериски или габични заболувања, неопходно е да се применува редовно со К S C W течност. П Р О Д О Л Ж У В А
 
Ова е коментар на "Пчелар.мк"
Коментари (1)
1 Петок, 24 Март 2017 00:46
dusan maric
imame i proizvodstvo na satni osnovi so 4,9 mm na celiite i celii so 6,5 mm se za trutovsko leglo dokolku ima zainteresirani moze da se javat na e-mail: grimiko_duki@yahoo.com tel. mob.++389.075.303.247 pozdrav, pcelar dusan maric

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):