6 . K S C W течност
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 17 Јануари 2012 03:13
Во сите околности на пчелите се става К S C W течност наместо обична вода. Секогаш подготви шеќерен сируп во К S C W течност. Осигурајте се дека опремата и алатот секогаш треба да биде чиста и стерилна. Овозможување на пчелата се да се спротивстави на многу болести е најдобриот лек и тоа се постигнува со квалитетна храна и со K S C W течност која ги задоволува потребите на пчелите во сите сезони. И тоа ќе зависи од условите каде пчеларите. П Р О Д О Л Ж У В А
 
Ова е коментар на "Пчелар.мк"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):