7 . K S C W течност
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 17 Јануари 2012 03:15
Овој природен антибиотик треба да се земе не само во акутни - кризни ситуации, потрбно е да се зема постојано со цел да се создаде навика, бидејќи тоа е толку генерално само да ги отстранат сите негативни и несакани супстанци и инвазија на телото, го подобрува имунитетот, го зајакнува телото и создава здрав живот кај пчелите. Во некои учебници во медицината се наведува дека K S C W течност е најмоќeни антибиотик некогаш откриен. Не можам да дознаам зошто лекот е заборавен. П Р О Д О Л Ж У В А
 
Ова е коментар на "Пчелар.мк"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):