8 . K S C W течност
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 17 Јануари 2012 03:16
Ние / јас / ќе продолжиме да се применува К S C W течност, фала му на господ дека сега ја имаме и тука кај нас, и ќе ги забележиме сите постигнати резултати во пчеларството. ........ Да се нарече К S C W течност потребно е нешто што треба да ги исполнуваат најмалку три основни услови: 1. која е составена од различни составни елементи. 2. кои се составен елементи во различна физичката состојба. 3. дека се составни елементи и меѓусебно нерастворливи. П Р О Д О Л Ж У В А
 
Ова е коментар на "Пчелар.мк"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):