K S C W течност е моќнo средство во спречувањето на вирусни, бактериски и габични заболувања на пчелни ларви и возрасна пчели
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 20 Јануари 2012 00:20
K S C W течност е моќнo средство во спречувањето на вирусни, бактериски и габични заболувања на пчелни ларви и возрасна пчели. Високата концентрација на K S C W честички (15 mg / l) во K S C W течност брзо и ефикасно ги убива микроорганизмите. За разлика од антибиотици и антифунгални лекови, кои често се користи за контрола на пчела болести, K S C W течност не може да предизвика труење со храна пчели и може да се примени во неограничени количества без последици за пчели ларви и возрасна пчели. продолжува
 
Ова е коментар на "K S C W течност"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):