Давање на лекови
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 19 Февруари 2012 10:35
Основно е при лечењето на пчелините семејства најпрвин да се диагностицира болеста.Доколку се утврди дека пчелините семејства се заразени од некоја пчелина болест тогаш се пристапува кон нивно лекување.Во последните десетина година се настојува пчелите да се лекуваат со препарати кои се органски и на природна база,а да се избегнуваат антибиотиците инсектицидите и други штетни хемиски препарати.Терапијта лекот и времетраењето на лекувањето зависи од болеста и препораките на производителите на лековите.
 
Ова е коментар на "kogae najdobro vreme za davajne na lekovi"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):