Прихранување
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 15 Септември 2012 17:13
Прихранувањето со кафеав шекер се користи во пчеларството но препорачливо е прихраната да се заврши најдоцна до средината на септеври за пчелите да можат навреме да го преработат шербетот и го поклпат со восочни поклопци.Сепак се смета дека овој шекер има повеќе несварливи материи и не е погоден за зимска храна, посебно доколку нема доволно топли денови за прочисни излети на пчелите прку зимата.
 
Ова е коментар на "Malt kako hrana za pcelite"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):