матици
Ниво на корисникот: / 2
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 18 Мај 2013 23:09
Може ли да објасните малку повеке за нацинот на создавање на матици со помош на апарат.
 
Ова е коментар на "На пчеларникот во мај"
Коментари (1)
1 Четврток, 27 Јуни 2013 16:49
zirka
maksim kakov aparat ti trazes za matici ???

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):