Контрола на болести и штетници kaj пчелите
Super strips PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 7
НајлошоНајдобро 
Значајни теми - Контрола на болести и штетници kaj пчелите
Сабота, 26 Септември 2009 12:23

 Оваа година против вароата користевме Супер стрипс дрвени лентички произведени од  Апи вед  Нови сад. Резултатите од третманот  ги објавуваме на страницата.

Повеќе...
 
Лекови за Вароа што се користат во Македонија PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 6
НајлошоНајдобро 
Значајни теми - Контрола на болести и штетници kaj пчелите
Сабота, 12 Септември 2009 09:28

Во Македониа немаме регистрирани лекови против Варроа Деструктор.Најчесто ги увезуваме од соседна Србија или Бугарија.

Повеќе...
 
Chech Mite PDF Печати Е-пошта
Значајни теми - Контрола на болести и штетници kaj пчелите
Вторник, 08 Септември 2009 09:34

Chech Mite - име на производот

(Coumaphos) - активна супстанца

Повеќе...
 
ApiGuard PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 3
НајлошоНајдобро 
Значајни теми - Контрола на болести и штетници kaj пчелите
Понеделник, 07 Септември 2009 18:39

ApiGuard (име на производот)
(Тимол)  Активна супстанца

ApiGuard ® е природен производ

Повеќе...
 
Apistan PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Значајни теми - Контрола на болести и штетници kaj пчелите
Недела, 06 Септември 2009 21:08

ЗАБЕЛЕШКА Прочитајте и следете ѓи СИТЕ инструкции од производителот. Информациите во оваа табела можат да се променат. Употреба на свој ризик.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 Следно > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL