Во ПЧЕЛАР.мк
Пребарување на ПЧЕЛАР.мк PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 3
НајлошоНајдобро 
Информатичкo Комуникациски Технологии - Во ПЧЕЛАР.мк
Петок, 30 Октомври 2009 19:22
МОЖЕТЕ УСПЕШНО ДА ГО КОРИСТИТЕ ПРЕБАРУВАЊЕТО. АКО Е ВОЗМОЖНО, ПРОБАЈТЕ СО 1 ЗБОР ДА ПРЕБАРУВАТЕ, ТАКА РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ НАЈОПШИРНИ.
ЗБОРОВИТЕ МОРА ДА СЕ ВНЕСЕНИ СО КИРИЛИЧНА ПОДДРШКА (Alt+Shift на Windows за оние кои имаат кирилична поддршка - она малото сино МК или EN до часовникот, во десниот долен агол на старт мени линијата).
 
Sun Microsystems и предизвиците на денешницата PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 3
НајлошоНајдобро 
Информатичкo Комуникациски Технологии - Во ПЧЕЛАР.мк
Понеделник, 22 Декември 2008 19:17
Според светската листа на Fortune 500 најголеми компании, Sun Microsystems се наоѓа на 184-тата ранг позиција.  Визијата на Sun како една од водечките компании во Информатичката индустрија, е секогаш да е во врвот на иновациите
Повеќе...