Пчеларски здруженија
Состанок на ЗПГ Пчелар Кратово PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 5
НајлошоНајдобро 
Актуелно - Пчеларски здруженија
Петок, 01 Мај 2009 10:52

На 29/04/2009 година во просториите на Центарот за подршка на невладиниот сектор во Кратово (Голема благодарност за нивната подршка и љубезност) пчеларското здружение ЗПГ Пчелар од Кратово  одржа состанок на кој се разгледаа повеќе прашања од интерес на здружението и развој на пчеларството во општина Кратово и пошироко.

Повеќе...
 
Пчеларски здруженија PDF Печати Е-пошта
Ниво на корисникот: / 11
НајлошоНајдобро 
Актуелно - Пчеларски здруженија
Среда, 07 Јануари 2009 21:27

 Пчеларското здружение ,,Пчелар,, од Кратово е формирано 2005 г. Заружението во овј период имаше поголем број на активности и оствари повеќе проекти со цел да се унапреди пчеларството во регионот и пошироко. Се организираа повеќе предавања на кои учествуваа  проф.др. Мишо Христов и  Александар Узунов .

Повеќе...