Интересно
ДЕНОВИ НА МЕДОТ 2001 ВО КОЧАНИ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Недела, 23 Октомври 2011 19:14

ОД 21.10 до 23.10.2011 во Градскоиот Парк - Кочани во соработка со Федерација на фармери на РМ и пчеларското здружение ,,Матца,,- Кочани беа организирани  ДЕНОВИ НА МЕДОТ 2011 Кочани  линк за фото репортажа.

Последна промена на Недела, 04 Декември 2011 21:19
Повеќе...
 
ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКИОТ МЕД PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Недела, 25 Септември 2011 19:18

Дополнителни информации    
Организатори: Пчеларско здружение “Матица” Скопје
Коорганизатори: Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство, Општина Центар, Федерација на фармери на РМ, Сојуз на пчеларски здруженија на РМ, Факултет за земјоделски науки и храна, Факултет за ветерина.

Последна промена на Недела, 02 Октомври 2011 19:53
Повеќе...
 
Пчеларски саем Ташмајдан 2011. PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Понеделник, 19 Септември 2011 21:31
Матица Виница организира посета на Пчеларскиот саем Ташмајдан 2011.
Тргнуванјето е од Виница на ден 07.10.2011 околу ручек. Пристигнуванјето во Белград се очекува да биде околу 19 часот. Сместување во хотел.
Последна промена на Сабота, 08 Октомври 2011 13:08
Повеќе...
 
Поздрав од Кратово PDF Печати Е-пошта
Напишано од А..Тодоровски   
Петок, 27 Мај 2011 19:06

Оваа година развојот на пчелините заедници на пчеларниците во с.Филипофци и Габреш -Кратово беше нерамномерно веројатно една од најголемите причини беа ниските температури и големите температурни осцилации како и врнежите и североисточниот ветер кој скоро да не престана да дува, иако понекогаш со слаб интензитет, го спречуваше обилното медење.

Последна промена на Четврток, 28 Јули 2011 14:27
Повеќе...
 
Пчеларскиот саем во Каменово PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Среда, 23 Март 2011 18:19
Во тек е пријавуванје за посета на Пчеларскиот саем во Каменово кој ке се одржи на 2 и 3 април. Цената е 1500 денари.
Последна промена на Понеделник, 04 Април 2011 19:21
Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL