Интересно
Седница на УО на СПЗМ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Недела, 05 Септември 2010 11:03

На 04.09.2010 година во Битола се одржа седница на Управниот одбор на Сојузот на пчеларски здруженија на Македонија .На дневен ред на седницата претседателот на Сојузот ги извести присутните дека  и покрај повеќето потешкотии конечно е завршена регистрацијата  во Централниот регистар.

Последна промена на Вторник, 28 Септември 2010 17:40
Повеќе...
 
Пчеларски изложби и манифестации PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Среда, 25 Август 2010 15:38

Измена на датумот за одржување на саемот во Белград ,,Ташмајдан  2010 ,,  ќе трае од 30.09.2010 до 3.10.2010 год.

Последна промена на Вторник, 28 Август 2012 22:15
Повеќе...
 
Презентација на производи на база на матичен млеч во Кратово PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Вторник, 27 Јули 2010 20:25

На 04/08/2010 година во 18 часот Во Старинскиот дом во Кратово ќе се оддржи презентација на Ревита производите (диетални производи на база на матичен млеч)Презентерите се од Белград и Тетово.

Последна промена на Четврток, 05 Август 2010 16:19
Повеќе...
 
Роевска година PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Понеделник, 07 Јуни 2010 20:04
Оваа 2010 година ке биде запаметена по исклучително дождливата пролет и релативно ниските температури но и како Роевска година.
Последна промена на Петок, 19 Октомври 2012 20:43
Повеќе...
 
Броење на пчелините семејства PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Сабота, 15 Мај 2010 14:50

Броењето на пчелините семејства остана повторно да го вршат ветеринарните станици со надокнада од 30 денри за  изброено  семејство.Овие одлуки никаде не се објавени ниту пак е кажано кој ќе ги плати трошоците за превоз до пчеларникот и зошто се плаќаат ови 30 денари по изброено пчелино семејство.

Последна промена на Сабота, 29 Мај 2010 22:05
Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL