Дали би купувале пчеларски производи преку Интернет?

Дали би купувале пчеларски производи преку Интернет?
Да, со достава до дома.
218  46.2%
Можеби, зависи од понудата.
111  23.5%
Не, сметам дека е небезбедно.
68  14.4%
Не.
53  11.2%
Да, со достава до пчеларникот.
22  4.7%

Број на гласачи  :  472
Прв глас  :  Сабота, 07 Ноември 2009 14:45
Последен глас  :  Сабота, 29 Април 2023 23:41