Дали би купувале пчеларски производи преку Интернет?

Дали би купувале пчеларски производи преку Интернет?
Да, со достава до дома.
196  45%
Можеби, зависи од понудата.
104  23.9%
Не, сметам дека е небезбедно.
65  14.9%
Не.
50  11.5%
Да, со достава до пчеларникот.
21  4.8%

Број на гласачи  :  436
Прв глас  :  Сабота, 07 Ноември 2009 14:45
Последен глас  :  Понеделник, 16 Јули 2018 02:52