ВИ ТРЕБААТ ПЧЕЛИНИ СЕМЕЈСТВА Печати
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Новости - Интересно
Понеделник, 03 Април 2017 21:00

ДОКОЛКУ ВИ ТРЕБААТ ЈАКИ И ЗДРАВИ ПЧЕЛИНИ СЕМЕЈСТВА ПЧЕЛИНИ РОЕВИ И МАТИЦИ КОИ ВРЕДАТ МНОГУ ПОВЕКЕ ОД ЦЕНАТА ШТО КЕ ЈА ПЛАТИТЕ ЗА НИВ ЈАВЕТЕ ТЕЛ. 078 324 538