Ефекти од глобалните климатските промени Печати
Напишано од Администратор   
Петок, 22 Јануари 2010 22:42
Во Валандовско расцветаа првите овошки.Ова е изненадување за овој период од годината.Повеќе!
Последна промена на Понеделник, 25 Јануари 2010 20:54