Пчеларски изложби и манифестации Печати
Напишано од Администратор   
Четврток, 21 Октомври 2010 21:32

Здружение на пчелари Матица-Кочани во градскиот парк на 23.10.2010 и 24.10.2010 организира пчеларска изложба.

Последна промена на Сабота, 23 Октомври 2010 19:23