Ферад Велагич и во Виница Печати
Напишано од Администратор   
Сабота, 04 Декември 2010 12:26
Ферид Велагич во Виница
На 19.12.2010 со почеток во 11 часот во Сината сала на општина Виница ферид Велагич ќе одржи двочасовно предавање на теми од пчеларството. Повеќе информации кај Дончев Маријанчо на телефон (070) 385- 765
Последна промена на Недела, 19 Декември 2010 16:35
 
Коментари (1)
1 Сабота, 04 Декември 2010 13:11
sarko
E deka go najdote bas toj den za predavanje?neli znaete deka e Sv.Nikola,a site go praznuvat tie den.Za mnogu godini Makedonci!
yvComment v.1.19.3