ТАШМАЈДАН 2012 Печати
Напишано од Администратор   
Понеделник, 17 Септември 2012 17:23

Пчеларското друштво "Белград" и  Белградската пчеларска асоцијација, во соработка со СПОС, а под покровителство Градското собранието  на Белград, го  организираат традиционалниот 38-ми  Белградски  Саем  на пчеларството  ТАШМАЈДАН 2012 во Ташмајдан паркот од 4 до 7 октомври 2012 година.

Повеќе     За повеке информации клкни на повеќе

Последна промена на Недела, 09 Декември 2012 16:48