Презимување
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 10 Ноември 2013 21:12
Спратовите се тргаат и поради опасноста од загадуванје при третманот против Вароата и другите пчелини болести.Апликацијата со оксална киселина е многу поедноставна доколку се тргнати празните спратови.
 
Ова е коментар на "ПРЕЗИМУВАЊЕ"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):