март 2009
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 12 Март 2009 15:28
Никола ви благодариме на коментарот.Токму тоа е целта на порталот.Да ги забележиме разликите во одделните краеви на Македонија во одделни години. ,,Габреш,, во Кратово. Иако времет не дозволи детален пролетен преглед сепак во деновите кога температурата беше на 15 сетиот степен направивме летимичен преглед одреден број косници. Состојбата е повеќе од загжувачка во однос на пчелиното легло,кое во слабитѕе заедници скори и да го нема.Залихата на мед е при крај и неопходно е прихранување со медни погачи збогатени со полен.Посилните заедници со доволни количини храна имаат започнато легло,ке се јавиме на крајот од март.
 
Ова е коментар на "за месец март"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):