Добивање матична млеч
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Понеделник, 16 Март 2009 12:30
Јован ви благодариме за јавувањето.За добивање на матична млеч објавивме почетна статија. За да пристапите до статијата користете го копчето Пред.Или побарај во рубликата Маркетинг во пчеларството. Статијата за добивање матичен млеч ќе биде доплнувана со практични искуства и оргинални фотографии.Очекуваме да се вклучите со вашите коментари, забелешки и дополнувања. Поздрав, Од Уредникот
 
Ова е коментар на "Маркетинг во пчеларството"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):