Фенолошки набљудувања Кратово
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 20 Март 2009 20:30
Пчеларник Царина Кратово Права паша внес полен 20/03/04,20/03/05,25/03/06,20/02/07,20/02/08 Медење багрем 20/05/04,12/05/05,18/05/06,08/05/07,15/05/08 Медење липа 25/06/04,22/06/05,25/06/06,20/06/07,20/06/08
 
Ова е коментар на "Фенологија"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):