Планско пошумување
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Петок, 24 Април 2009 07:21
После објавувањето на овој напис нашето пчеларско здружение НЕКТАР од Битола спроведе акција за собирање на потписи за планско пошумување со медоносни растенија на акцијата ,, Посади дрво засади ја својата иднина ,, До сега имаме собрано над 100 потписи од нашите членови. Дилемата е во тоа каде да го предадеме овој список. Дали во пчеларскиот сојуз на Македонија (за кој знаеме колку функционира) па списоците да останат во некоја фиока или директно до организаторите на оваа акција. Треба да се договориме со сите пчеларски здруженија и списоците да ги доставуваме на една иста адреса. Поздрав Васко Карадаковски НЕКТАР Битола
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):