кристализирање на медот.
Ниво на корисникот: / 2
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 01 Август 2009 08:20
Се кажува дека само природно чист мед може да кристализира но со самата кристализација пчеларите се судираат со фактот дека таквиот мед кој е совршено чист ретко е баран од купувачите,како тоа да се надмине?дали е можно да се организира серија трибини на тв на оваа тема за што поголема едукација на граѓаните во Македонија.
 
Ова е коментар на "Медот како лек"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):