Не е лошо
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 06 Август 2009 11:16
Кај мене имаше исфрлање на трутови уште пред први мај. Откако се подобри пашата, исфрлањето престана. Потоа не забележав нагло исфрлаењ на трутови, што претставува реткост. Ги исфрлија постепено, бидејќи имаше одредена паша. Инаку годината не е толку лоша. (8 километри северно од Крива Паланка)
 

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):