Маврик
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Четврток, 24 Септември 2009 19:27
Mavrik нуди одлична контрола на голем број инсекти и штетници на нежните растенија и цвекиња, но нема да им наштети на пчелите. Медоносните пчели се важни за комерцијалните производители на лекови на база на оваа супстанца. Тестовите покажаа дека дури и во доза стапки меѓу 14 и 60 пати повисоки од оние што се користат комерцијално, нема забележлива штета од Mavrik при третирање на пчелите.Податоците се од интернет и нетреба да се експериментира со дозирањето.Инаку лично го немам користено Маврик за лечење на пчелите од Вароа.
 
Ова е коментар на "Вароа Деструктор - лекување"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):