набавка на опрема за произвотство на мед и пчелни производи услов 10 пчелни семејства
Ниво на корисникот: / 4
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Сабота, 23 Јануари 2010 20:40
кои се услови за Вредност на инвестиција до 500.000 ден
 
Ова е коментар на "Рурален развој 2010 год"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):