Погачи
Ниво на корисникот: / 1
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 09 Февруари 2010 00:05
Погачите што ги опишавме содржат состојки со кои се хранат пчелите во природата а тоа се мед и полен а додадовме шекер во прав иако тоа не е природна храна на пчелите..Нозецидот го додаваме доколку има ноземоза.Од 46 кг доколку имате помал број на пчели можете да направите 23 погачи по 2 кг.Или 46 по килограм а за стимулација и 92 погачи .Тоа е според потребата.Јас лично не сум застапник на додавање на било какви примеси кои во природата пчелите не ги користат освен лекови кои се проверени и регистрирани.Поздрав!
 
Ова е коментар на "погача"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):