совети за Март
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Недела, 07 Март 2010 10:41
Во кој дел на Македонија ти е пчеларникот, 5-6 цели рамки пило за ова време е навистина многу. Кој тип на кошници имаш, и на колку наставци ти се зазимени. Јас неколку години ставам пластична фолија над погачата, но фолијата ми е повлечена назад за 2-3см, додека на трите страни целосно го прекрива сандукот. Се уште не сум извршил преглед, но не верувам дека има многу легло. Пчеларам со ДБ-10 и повеќето сандуци ми зимуваат на отворени подници(на мрежа)
 
Ова е коментар на "soveti za mart"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):