Вароа
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 
Коментари - Сите коментари
Вторник, 26 Јуни 2012 22:01
На 19.06.2012 режев трутовско легло во магацин на Д/Б кошница,најдов поприлично голем број на варои,бидеќи е ек на паша која метода е најдобро и безбедно да се примени за уништување на Вароата притоа да не се доведи во прашање квалитетот на медот.
 
Ова е коментар на "Super strips"

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):