Предавање во Виница PDF Печати Е-пошта
Напишано од Администратор   
Четврток, 21 Јануари 2010 20:43

УМЕЛИЌ ВО ВИНИЦА И ПОСЕТА НА БЕЛГРАДСКИОТ САЕМ ЗА ПЧЕЛАРСТВО

Во организација на ПЗ Благовец од Виница на 31.01.2010 година предавање ќе одржи

Г-нот Верољуб Умелиќ од Србија. Предавањето ќе се одржи во Виница (општинската зграда) со почеток во 10:00 часот. Влезницата чини 100 денари. Повеќе информации за предавачот можете да најдете на:www.umeljic.com

Истото здружение организира посета и на белградскиот саем за пчеларство кој ќе се одржи на 13 и 14 февруари во белградското сајмиште. Билетот чини 1600 денари, а поаѓањето е на 13.02.2010.


За повеќе информации Ве молиме да се обратите до Г-дин Маријанчо Дончев на следниве контакти: 070 385 765 или 033 363 368

Објавено на сајтот на Апицентар

Последна промена на Понеделник, 01 Февруари 2010 23:19
 
Коментари (2)
2 Понеделник, 25 Јануари 2010 07:57
Васко-Бт
Поради технички причини времето на почеток на предавањето на Умелиќ во Битола е изменето и наместо во 13.оо h ќе започни во 11.00 h
1 Сабота, 23 Јануари 2010 08:20
Васко-Бт
Управниот Одбор на ПЗ НЕКТАР-Битола организира предавање кое ќе се одржи на 30.01.2010 год. во Собраниската сала на Општина Битола во 13.00h. Предавач Верољуб Умелиќ од Крагуевац Р.Србија
Теми на предавањето:
Пчеларење со ДБ-кошница и спремање за паша;
Пчеларење со ЛР-кошница и спремање за паша
Предвидено е после предавањето да се поставуваат прашања од присутните во врска со темите на предавањето.
Цената на влезницата за членовите на здружението НЕКТАР-Битола изнесува 50 ден. а за сите останати 100 ден.

Додади го твојот коментар

Вашето име:
Наслов:
Коментар (тука може да се користат HTML tags):