Интересно


Седница на УО на СПЗМ PDF Печати Е-пошта
Новости - Интересно
Недела, 05 Септември 2010 11:03

На 04.09.2010 година во Битола се одржа седница на Управниот одбор на Сојузот на пчеларски здруженија на Македонија .На дневен ред на седницата претседателот на Сојузот ги извести присутните дека  и покрај повеќето потешкотии конечно е завршена регистрацијата  во Централниот регистар.

Повеќе...
 
Пчеларски изложби и манифестации PDF Печати Е-пошта
Новости - Интересно
Среда, 25 Август 2010 15:38

Измена на датумот за одржување на саемот во Белград ,,Ташмајдан  2010 ,,  ќе трае од 30.09.2010 до 3.10.2010 год.

Повеќе...
 
Презентација на производи на база на матичен млеч во Кратово PDF Печати Е-пошта
Новости - Интересно
Вторник, 27 Јули 2010 20:25

На 04/08/2010 година во 18 часот Во Старинскиот дом во Кратово ќе се оддржи презентација на Ревита производите (диетални производи на база на матичен млеч)Презентерите се од Белград и Тетово.

Повеќе...
 
Роевска година PDF Печати Е-пошта
Новости - Интересно
Понеделник, 07 Јуни 2010 20:04
Оваа 2010 година ке биде запаметена по исклучително дождливата пролет и релативно ниските температури но и како Роевска година.
Повеќе...
 
Броење на пчелините семејства PDF Печати Е-пошта
Новости - Интересно
Сабота, 15 Мај 2010 14:50

Броењето на пчелините семејства остана повторно да го вршат ветеринарните станици со надокнада од 30 денри за  изброено  семејство.Овие одлуки никаде не се објавени ниту пак е кажано кој ќе ги плати трошоците за превоз до пчеларникот и зошто се плаќаат ови 30 денари по изброено пчелино семејство.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL